vr 09/11  Bowlen A- en B-jeugd
za 01/12  Start Zaalhockey c
Opzeggen Lidmaatschap MHCB
13-4-2018

We gaan ervan uit natuurlijk dat iedereen veel plezier heeft bij onze club en dus nog jaren lang wil blijven genieten van dit mooie spelletje. Maar mocht u toch anders besluiten, dan willen wij u er graag nog even aan herinneren dat conform de statuten van de vereniging het opzeggen van het lidmaatschap deze maand moet gebeuren en dus voor 01 mei a.s.binnen moet zijn per mail op [email protected] of schriftelijk naar M.H.C.B., Postbus 2039, 3770 CA te Barneveld.

Indien u op 01 mei 2018 nog ingeschreven staat als lid, betekent dit automatisch dat u aangeeft lid te willen blijven voor het seizoen 2018 – 2019 en u dus ook een contributie verplichting heeft voor het gehele nieuwe seizoen.

We gaan er natuurlijk van uit dat iedereen onze club zo’n warm hart toedraagt, dat u nog jaren lang actief wilt blijven. Zeker ook gezien de plannen voor ons mooie nieuwe complex.