vacature Secretaris
15-4-2018

Gezocht nieuwe secretaris

Simone van der Weide zal op de ALV in juni aftredend zijn en zij heeft aangegeven niet herkiesbaar te zijn. Wij zijn daarom ook op zoek naar een enthousiast persoon die deze portefeuille wil gaan vervullen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij geweldige kandidaten hebben binnen onze club en komen daarom graag met hen in contact. Dus heb je interesse om meer betrokken te worden bij MHC Barneveld en spreekt het je aan om bestuursniveau na te denken over de ontwikkelingen van onze club? Dan is deze functie een mooie gelegenheid om hier invulling aan te geven. De functiebeschrijving is bijgevoegd.

Heb je interesse in  of wil je je aanmelden dan kun je hierover contact opnemen met Peter van den Brink, voorzitter ([email protected]). Je kunt Peter hier natuurlijk ook persoonlijk over spreken. Mocht je hem zien spreek hem dan gerust hierover aan.

Bijlage: vacature_Functieprofiel secretaris.pdf