za 01/12  Start Zaalhockey c
MHCB doet mee aan Rabobank Clubkas Campange / Stem jij ook?
13-5-2018

MHCB doet mee aan Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank Gelderse Vallei heeft een actie op touw gezet, waar wij als MHCB graag aan meedoen.

Alle leden van de Rabobank Gelderse Vallei ontvangen per e-mail een unieke code, waarmee ze in de periode van 28 mei tot en met11 juni 2018 kunnen stemmen via de stemsite. Ieder Rabobank-lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging.

Als er veel stemmen op MHCB worden uitgebracht, verdienen wij daar een mooi bedrag mee. Weet je niet op wie je je andere drie stemmen wilt uitbrengen, denk dan aan de Tower Jumpers, ODIK en de Badminton Club Barneveld. Zo kunnen wij elkaar als verenigingen op het Oosterboscomplex steunen.

Alleen leden van Rabobank Gelderse Vallei mogen stemmen. Als je klant bent bij Rabo, ben je niet automatisch lid. Is iemand geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 21 mei2018 lid worden en meestemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via de website van de Rabobank.

Sponsorcommissie MHCB

Bijlage: Advertentie_A5 Clubkas.pdf