za 01/12  Start Zaalhockey c
do 23/5  Bedrijfshockeytoerno
Plus actie start zaterdag 13 oktober
11-10-2018

Beste (jeugd)leden, ouders, coaches, trainers en supporters,

Afgelopen 8 september zijn de jeugdleden prachtig op de foto gezet voor de PLUS actie en nu is het eindelijk zover, we gaan starten!

Aanstaande zaterdag, 13 oktober, zal de actie starten bij Plus Barneveld, de zegels kunnen gespaard worden t/m 15 december.

Alle leden kunnen sparen voor leuke (gepersonaliseerde) fanartikelen van onze club. Ieder jeugdlid krijgt een eigen pagina met de mogelijkheid daar leuke artikelen te sparen. De persoonlijke spaarkaarten met inlog kunnen afgehaald worden door de coach/manager bij de bar in het clubhuis op zaterdag 13 oktober van 11.00-13.00 uur. De coaches zullen daarover een aparte mail krijgen en deze spaarkaarten aan jullie uitdelen.

Voor de leden met een eigen pagina bestaat er de mogelijkheid de pagina/inlog te delen met familie en vrienden om zo bijvoorbeeld als opa/oma ook mee te kunnen doen.

Ook voor leden die niet op de foto zijn geweest is er de mogelijkheid om artikelen met MHCB logo te sparen via; http://www.clubfund.nl/mhcVoor deze leden is er een algemene spaarkaart beschikbaar bij de PLUS.

In de bijlage een aantal voorbeelden van de prachtige fanartikelen van onze club.

Let op! Bij het openen van je persoonlijke fanshop krijg je de 1e zegel gratis!

Na bestelling van de artikelen zal er een slotavond zijn waarbij de PLUS bekend maakt hoe zij en jullie de club gesteund hebben. De bestelde artikelen kunnen vanaf 19 januari afgehaald worden.

Mochten er vragen zijn, stuur ons dan een mail of loop even binnen bij de PLUS.

Succes met sparen!

Met vriendelijke groet,

Irma van Staveren ([email protected])

Casper Workamp ([email protected])