do 20/6  Algemene ledenvergad
DE TOEKOMST VAN MHCB
26-1-2019

Stategiesessie MHCB

Het bestuur is in nauwe samenwerking met adviseurs van de KNHB en met ondersteuning van de Rabobank Gelderse Vallei bezig om de toekomst van onze club te bepalen.

Vorig jaar heeft een groep vrijwilligers in een avond sessie samen gezeten met deze adviseurs en zij hebben daarbij samen een eerste kijk gegeven op onze club. Op basis hiervan is toen een verenigingsmonitor ingevuld. Op woensdag 23 januari jl is er weer een groep vrijwilligers bijeengekomen die samen de monitor hebben bekeken en daarna een leden enquete hebben opgesteld die komende weken rond gestuurd gaat worden.

Als bestuur willen we namelijk samen met onze leden, ouders, vrijwilligers en andere betrokkenen bepalen welke koers onze mooie club moet gaan nemen, welke zaken we allen zeker willen behouden en wat er binnen onze club een opfrisbeurt kan gebruiken.

Wij hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk personen deze enquete (die geheel anoniem is) willen invullen, zodat we een zo breed en duidelijk mogelijk beeld hebben.

De uitkomst van deze enquete zal worden besproken in een twee tal bijeenkomsten. Hierin wordt ten eerste bepaald hoe wij allen willen dat onze club is en daarna worden 5 doelen bepaald om tot de gewenste situatie te komen.

Inschatting is dat we 2 uur bezig zullen zijn per avond. Deze bijeenkomsten zijn op donderdag 14 maart en op donderdag 11 april, aanvang 19.30 uur, waarbij we te gast kunnen zijn van de Rabobank in Barneveld.

Heb je interesse en wil je ook je mening geven hiervoor? Stuur dan een mailtje naar [email protected]en meld je aan.

Samen zorgen we ervoor dat we straks niet alleen een mooi nieuw complex hebben, maar ook een sterke, gezonde en vooral gezellige club zijn voor iedereen.

Namens het bestuur,

Ronald Groot