wo 15/5  Schoolhockeytoernooi
do 23/5  Bedrijfshockeytoerno
do 20/6  Algemene ledenvergad
za 22/6  Jan van Scharrelei D
Wij zoeken jullie mening!
10-1-2019

Stategiesessie MHCB

Vorig jaar heeft de Rabobank aangeboden, als onderdeel van hun sponsoring, ons als club te ondersteunen bij het bepalen van onze toekomst. Dit in nauwe samenwerking met adviseurs van NOC-NSF en de KNHB. Een groep vrijwilligers heeft in een avond sessie samen gezeten met deze adviseurs en hebben daarbij een eerste kijk gegeven op onze club. Hiervoor is toen een verenigingsmonitor ingevuld. Op basis hiervan willen de adviseurs nu verder met ons de diepte in, om samen met ons te bepalen hoe onze club nu is, welke zaken we zeker willen behouden en wat er binnen onze club wellicht een opfrisbeurt kan gebruiken.

Als bestuur willen we dit vooral samen met leden en andere betrokkenen doen en bij voorkeur met een zo breed mogelijke doorsnee van onze club. Wij zijn dus op zoek naar iedereen die graag een woordje wil meepraten over de toekomst van onze mooie club. Spelers, ouders, oud, jong, man, vrouw, wij zoeken dus van alles wat en alles is bespreekbaar.

De strategiesessies bestaan uit 3 bijeenkomsten:

De Kick off– waarbij we door de verenigingsmonitor en de ledenenquête lopen. Daarnaast zijn er ongetwijfeld nog wat vragen richting de 2ebijeenkomst. Inschatting is dat we 2 uur bezig zullen zijn. Deze bijeenkomst is op woensdag 23 januari as, aanvang 19.30 uur.

Daarna volgen nog 2 avonden verder in het jaar om in een nog groter gezelschap na te denken over de toekomst. Wat we daarbij verwachten en op welke data deze bijeenkomsten zijn, zullen tijdens de kick off besproken worden.

We hopen natuurlijk dat het lukt om voldoende de mensen bij elkaar te krijgen om deze mooie klus samen met ons te klaren. Heb je interesse en wil je ook je input geven? Stuur dan een mailtje naar [email protected]en meld je aan.

Samen zorgen we ervoor dat we straks niet alleen een mooi nieuw complex hebben, maar ook een sterke, gezonde en vooral gezellige club zijn voor iedereen.

Namens het bestuur,

Ronald Groot