za 25/5  Huldiging kampioenen
do 20/6  Algemene ledenvergad
za 22/6  Jan van Scharrelei D
za 22/6  Vrijwilligers borrel
Barbecue en afsluiting plus huldiging kampioenen voor elftallen
6-5-2019

Beste lid en ouder/verzorger, coaches, managers en train(st)ers,

Net als vorig jaar, organiseren wij ook aan het einde van dit seizoen een afsluiting voor onze senior- en jeugdelftallen. Dat gebeurt op zaterdag 25 mei aanstaande vanaf 18.00 uur als onze A- en B- jeugd hun laatste wedstrijden spelen.

Dan zullen wij ook onze zaal- en veldkampioenen weer gaan huldigen maar het is ook een leuk moment om weer met alle elftallen samen te zijn Vorig jaar konden we rekenen op 200 deelnemers. Natuurlijk zijn de ouders/verzorgers van jeugdelftallen ook welkom.

Alhoewel nog diverse teams verspreid over de drie weken daarna nog spelen, is dit een mooi moment om er weer een groots evenement van te maken. Indien er teams uit de C- en D-jeugd op 8 juni tijdens het Pinksterweekeinde kampioen worden, worden deze later gehuldigd.

Kom met je team of een deel van je team en geef je graag individueel op. Wij bieden de barbecue aan voor E 8,50 per persoon.

Ben je erbij, geef je je dan graag op via onderstaande link en doe dat voor 19 mei a.u.b.

Met vriendelijke groet,

Robert van Lemel