ma 26/8  Uitreiking sponsorkl
za 31/8  OKO-dag
wo 04/9  Bijeenkomst trainers
do 12/9  Sponsoravond
Al 50 deelnemers vrijwilligersavond, ben jij er ook bij? Uiterlijk a.s. zaterdag graag aanmelden.
13-6-2019
Aan alle vrijwilligers van jeugd tot en met veteranen,

Graag herinner ik jullie aan ons uitnodiging voor de vrijwilligersavond op zaterdag 22 juni a.s. Tijdens deze avond  nodigt het bestuur jou en je partner van harte uit om deel te nemen. Dan worden een heerlijke barbecue en drankjes aangeboden. Het start om 18.30 uur. Ben je aanwezig, geef je je dan graag uiterlijk a.s. zaterdag 15 juni op via onderstaande link. Wil je de uitnodiging die we eerder hebben verzonden en die ook in de nieuwsbrief is gepubliceerd nog eens nalezen, zie dan het archief op de website.

Deze avond worden ook enkele leuke prijzen verloot onder de aanwezigen.

Ben je train(st)ers, coach, manager, commissielid of op andere wijze actief binnen de club, geef je je dan op!

Link:

Met vriendelijke groet,