za 31/8  OKO-dag
Uitnodiging Bijzondere Algemene Leden Vergadering
25-6-2019

Hierbij nodigen wij onze leden, ereleden, leden van verdienste uit voor de Bijzondere Algemene Ledenvergadering van MHC Barneveld op zaterdag 13 juli 2019. Het bestuur roept deze vergadering bijeen om alle leden te informeren over de ontwikkelingen rondom het nieuwe clubhuis en de financiering hiervan. De leden wordt verzocht hierover te stemmen. Komt allen!

Locatie: clubhuis MHC Barneveld

1.Opening

2.Ingekomen stukken en vaststellen agenda

3.Goedkeuring concept notulen ALV 20 juni 2019