za 31/8  OKO-dag
Jochem Kempen trainer/coach Dames 1
9-7-2019

Bijzonder verheugd kunnen wij meedelen dat Jochem Kempen de nieuwe trainer/coach van ons Dames 1-team is. Afgelopen dinsdag zijn de afspraken definitief gemaakt, en donderdag is Jochem gepresenteerd bij het team.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Jochem al een lange staat van dienst binnen MHCB. Niet alleen als hockeyer, maar zeker ook als trainer/coach van verschillende jeugdteams heeft hij zich bewezen. Bijzonder leuk dat iemand uit de eigen vereniging nu de stap maakt om Dames 1 te gaan begeleiden. Een uitdaging, waar we hem bijzonder veel succes bij wensen!

In de eerste gesprekken die met Jochem zijn gevoerd, gaf hij aan graag de steun van
een ervaren assistent-coach te willen hebben. Wilco van Dijk hebben wij bereid gevonden deze functie in te gaan vullen. We mogen wel zeggen dat Jochem een zeer ervaren assistent krijgt, aangezien Wilco zijn sporen zeker verdiend heeft bij de selectie van SDV Barneveld. Het is super dat dit duo het Dames 1-team van MHC Barneveld gaat ‘runnen’.

De afgelopen zeven jaar is Martin Kempen de constante factor geweest bij Dames 1.
Meerdere trainers heeft Martin meegemaakt. Al die jaren is hij de teammanager
geweest, die alles rondom het team organiseerde en tijdens wedstrijden de dames met blessures of klachtjes opving. Hiervoor zijn wij als club Martin absoluut zeer dankbaar. Om zijn zoon Jochem nu alle ruimte te geven, doet Martin met pijn in het hart een stapje terug. Maar dit in de wetenschap, dat Jochem en Wilco er samen met hun visie en aanpak, er voor Dames 1 een mooi seizoen van gaan maken.

Wij wensen de dames met hun nieuwe trainer/coach en assistent erg veel succes.

Met vriendelijke groet,

Peter van den Brink