do 07/11  Speciale ledenavond
di 10/12  Ouderavond D-jeugd
Fit-Hockey bij MHCBarneveld
26-7-2019

Op 13 september gaan we van start met Fit-Hockey op onze velden. Op initiatief van Peter van den Brink hebben wij contact gezocht met de stichting Zorg en Welzijn in Barneveld om ons idee te bespreken en om te kijken of zij deze activiteit willen toevoegen aan hun scala van activiteiten voor ouderen in Barneveld en omgeving.

Fit-Hockey is een alternatieve vorm van hockey speciaal voor ouderen (50+) die gespeeld wordt met een zachte bal en een knots. Hockey ervaring is hiervoor niet vereist, maar mensen die deze ervaring wel hebben zijn natuurlijk ook van harte welkom. Het is vooral de bedoeling dat er op ontspannen wijze kennis gemaakt wordt met het spel.

Vanaf 0930 is de inloop, onder het genot van een kopje koffie even met elkaar kennismaken, om 1000uur uitleg van het spel en een relaxte warming-up waarna we, afhankelijk van het aantal deelnemers op een klein veld een partijvorm zullen spelen.

Dit alles onder begeleiding van vrijwilligers van onze club.

Heb je interesse, kom dan op 13september eens langs, we zijn van plan om dit elke vrijdag te doen dus als je de 13e niet kunt kun je altijd op een andere vrijdag een binnenlopen.

Grt Victor Schwarz