ma 26/8  Uitreiking sponsorkl
do 12/9  Sponsoravond
Vrijwilligers zijn onmisbaar!
3-8-2019

Geen vereniging kan zonder. Vele handen maken licht werk en samen maken we er iets moois van.

Helaas merken ook wij bij MHCB, dat iedereen steeds wat minder tijd heeft en de afgelopen jaren heeft dit al geleid tot het niet invullen van taken en het minder kunnen uitvoeren van diverse activiteiten dan we eigenlijk zouden willen.

Echter, nu begint het tekort aan vrijwilligers toch echt wel nijpend te worden en krijgen we meerdere vitale taken niet meer ingevuld. Dit gaat absoluut effect hebben op iedereen binnen onze club, want we kunnen deze taken niet blijven invullen op de juiste wijze door de vrijwilligers die zich thans inzetten voor de club.

Dus, kijk nog eens in je agenda of je niet een beetje tijd kan missen voor onze club. Vraag mensen in je omgeving of zij tijd hebben om iets te doen. Help mee, om deze uitdaging op te lossen.

Je hoeft zelf geen hockeyervaring te hebben om de taken te doen en je zult altijd begeleiding en opleiding krijgen voor de taken. Niemand wordt in het diepe gegooid.

Heb je interesse, ken je iemand die wil helpen of wil je meer info? Stuur dan een mailtje naar: [email protected] of naar [email protected]

Wat zoeken we thans?

Trainers:

- Voor de laatste update hierover, zie bericht op de website over trainers / coaches

Ondersteuning:

-Secretariaat Scheidsrechter - commissie

-Begeleiding Scheidsrechters op zaterdag

-Scheidsrechters jeugd wedstrijden op zaterdag

Sponsor commissie:

-Coördinator Evenementen