do 07/11  Speciale ledenavond
zo 01/12  Start zaalhockeycomp
ma 09/12  Ouderavond C-jeugd
di 10/12  Ouderavond D-jeugd
Kerstdiner voor senioren en vrijwilligers
4-10-2019

De voorbereidingen voor het nieuwe clubhuis zijn al zichtbaar. Naar verwachting wordt een dezer dagen de eerste paal geslagen. Maar dan zijn we er nog niet. Ook Heren 1 zit niet stil en geeft van harte gehoor aan de oproep van het bestuur om als team een actie te organiseren ten bate van het clubhuis met in dit geval een specifiek doel, nieuwe grote en fraaie kluizen voor al ons teams.

Wij nodigen alle seniorenteams, bijzondere leden en vrijwilligers van harte uit om deel te nemen aan een groots en uitgebreid Kerstdiner op donderdag 19 december aanstaande vanaf 19.00-23.30 uur. Het betreft een heerlijk luxe en uitstekend verzorgd 4-gangendiner bedoeld voor 18 jaar en ouder. Gedurende deze avond zal ook een leuke veiling plaatsvinden.

Heren 1 en de begeleiding zullen dit met medewerking van de eigen chef en Skippy Rent en Keurslager Joosten geheel op zich nemen. De tafels worden met linnen ingedekt en met mooie borden en bestek werken wij tot in de details. We hopen op een onvergetelijke avond.

Er is bij het 2e voorgerecht een keuze tussen een vis- vlees of vegetarisch gerecht. Het hoofdgerecht bestaat uit een heerlijk vleesgerecht met diverse bijgerechten of vegetarisch. De keuzes kunnen later worden gemaakt. Het nagerecht is een verrassing van de chef. Natuurlijk voorzien wij u graag van een drankje.

Er is maximaal plaats voor 72 personen, aanmelden kan alleen individueel via onderstaande link en vol is vol! In principe zullen wij teams aan een eigen tafel indelen. Er zijn wel voorkeuren op te geven wat betreft de tafelindeling. De voorbereidingen zijn al in volle gang. We zijn op tijd, noteer de datum en zorg dat je er bij bent. Het wordt een unieke avond en nu toch wel de laatste in ons huidige clubhuis dat wordt omgetoverd in een restaurant/kerststal.

Kosten: € 30,00 exclusief drank. Opgeven kan via: https://www.survio.com/survey/d/O5M8A3Y4N7A9Y9T9H

Met vriendelijke groet,

Heren 1