di 10/3  Bestuursvergadering
za 27/6  JVS Toernooi
Strategie Sessie voorstellen
18-1-2020

Het afgelopen jaar zijn meerdere groepen vrijwilligers druk bezig geweest met de toekomst van onze mooie club. In meerdere sessies is er druk gebrainstormd en zijn er mooie zaken naar voren gekomen.

Op dit moment zijn de commissie communicatie en de commissie technisch beleid nog bezig , maar van de andere groepen hebben we hun gedachtes ontvangen.

Deze gedachtes zijn nu op papier gezet en nu willen we graag jullie mening hierover hebben. Ga op de website naar Mijn MHCB en log in. Ga dan naar Club – documenten en dan naar Voorstellen.

Wat hierin staat is dus niet zoals onze club nu is, maar zoals wij het voor ogen hebben. Hoe we dus de club vorm willen geven en klaar willen maken voor de toekomst.

Lees de documenten dus goed door en mail al je aanbevelingen, verbeterpunten, op- en aanmerkingen en alles wat je kwijt wilt naar [email protected].

Het doel is om in de Algemene Ledenvergadering van juni de definitieve stukken voor te leggen ter goedkeuring.

Heb je nog vragen, dan kan je natuurlijk ook mailen of me aanspreken.

Met dank,

Ronald Groot