za 05/12  Start zaalhockey com
Gebruik nieuw clubhuis, laatste verhuizing maandag 14 september
11-9-2020
Het nieuwe clubhuis is voor een groot deel in gebruik. Vanaf heden vragen wij iedereen om de fietsen te stallen bij het nieuwe clubhuis in de fietsenrekken. De ingang is aan de linkerzijde van de sporthal.

Aanstaande maandag 14 september verhuizen we tot slot tussen 17.30-19.45 uur ook alle keepersspullen en materialen. De teams (begeleiding en keepers) hebben daar een aparte e-mail over ontvangen. Dan worden de nieuwe grote lockers in gebruik genomen. Lever graag alle oude sleutels tegelijk in.

Doordeweeks zijn er voor het omkleden twee kleedkamers geopend (nummer 1 voor de dames/meisjes en nummer 4 voor de heren/jongens).

Vanaf  dinsdag 15 september is het oude clubhuis niet meer in gebruik. Gebruik aub dan ook allemaal de nieuwe looproute.