za 06/3  Onderlinge oefenweds
za 20/3  Toernooivorm A- en B
MHC Barneveld en Rabobank Gelderse Vallei langer samen
17-2-2021

Het bestuur is verheugd met de verlenging van het hoofd - sponsorcontract door Rabobank Gelderse Vallei voor een periode van drie jaar.

We zijn zeer content met de voortzetting van onze samenwerking. Deze meerjarige sponsor -overeenkomst geeft MHCB een boost om verder te investeren in de groei van de vereniging. Samen met de Rabobank willen we een aantal maatschappelijke thema's centraal stellen, waaronder "Duurzaam wonen" en "Ondernemers duurzaam laten groeien". Dat ons nieuwe clubhuis volledig duurzaam is, sluit daar goed bij aan, maar wij willen ons op dit vlak graag nog meer samen inspannen.

Foto v.l.n.r.: Jaap Guldie (bestuurslid sponsoring MHCB), Marcel Wijnen (directievoorzitter Rabobank Gelderse Vallei), Ronald Groot (voorzitter MHCB) en Marina Bos (Marketing en Communicatie Rabobank Gelderse Vallei).