header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Technisch Coördinator

Nog hulp gezocht bij JFC clinics

Nieuws afbeelding 19-6-2021

Beste leden, ouders-verzorgers, vrijwilligers,

Binnenkort en wel op woensdag 30 juni, donderdag 1 juli, vrijdag 2 juli en op dinsdag 6 juli verzorgen wij als club vier clinics per dag voor het (JFC 3e jaars). Deze duren per clinic 70 minuten. Er hebben vijf personen gereageerd om te helpen, waarvoor hartelijk dank!

Maar we zoeken nog vrijwilligers voor heel veel delen. Alleen op 30 juni, 1 juli en 2 juli zijn de eerste twee ronden van de vier nu helemaal ingevuld. Er zijn vier personen per ronde nodig.

Wie wil ons helpen op het veld met het uitvoeren van enkele basistechnieken en oefeningen. Het gaat om leden, ouders en vrijwilligers van 18 jaar en ouder of eindexamenleerlingen.

De link naar de opgaven volgt hieronder. We hopen dat er voldoende enthousiasme is om hiervan een succes te maken.

Alvast hartelijk dank!

De TC