header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Olympisch kampioen

Nieuws afbeelding 15-6-2022

De teams van de G-Hockey Barneveld zijn afgelopen weekend 1en 2e geworden tijdens de Special Olympics die gehouden werden in Twente.

Vrijdag zijn ze al met alle vertrouwen naar Hengelo afgereisd, waar tijdens een spetterende openingsceremonie ruim 3.000 sporters en coaches in de spotlight gezet werden en waar prof. mr. Pieter van Vollenhoven officieel de Nationale Spelen in Twente opende.

Op de zaterdag werden vervolgens alle wedstrijden afgewerkt op het terrein van HC Twente en daar werd door zowel team 1 als team 2 alles gewonnen, waarna de avond natuurlijk gezellig werd voortgezet op de campus.

Op de zondag werd de strijd voortgezet, maar ook daar behielden onze sporters de focus waardoor de eindstand duidelijk voor M.H.C.B. was. De eerste en tweede plek werden in beslag genomen, waarna de medailles in ontvangst genomen konden worden en de overwinning gevierd kon worden.

Moe, maar zeer voldaan werd vervolgens de thuisreis aangevangen, waarna de begeleiding vervolgens ’s avonds nog een keer in het zonnetje is gezet, want zij kregen als vrijwilligers de prestatie beker Senioren uitgereikt als dank voor hun enorme inzet gedurende dit hele seizoen. De aanwezige senioren teams lieten luidkeels horen dat deze beker geheel terecht aan de begeleiding het G-Hockey team toegewezen was.

Namens iedereen bij M.H.C.B. nogmaals de felicitaties voor zowel sporters als begeleiding voor dit mooie slot, van toch al een prachtig mooi seizoen.