header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Technisch Coördinator

Hulp gezocht bij nieuwe clinics JFC

Nieuws afbeelding 15-6-2021

Beste leden, ouders/verzorgers en vrijwilligers,

Onze club is momenteel zeer actief op het gebied van het geven van clinics aan basisscholen. De enthousiasme is enorm.

Op woensdag 30 juni, donderdag 1, vrijdag 2 en dinsdag 6 juli kunnen wij voor alle derde klassen van het JFC een clinic verzorgen. Hiervoor zijn we op zoek naar senioren (18 jaar en ouder) en ondersteunend naar eindexamenleerlingen die willen helpen om dit mogelijk te maken.

Elke dag bestaat uit vier delen/klassen met een duur van 70 minuten per deel. De tijden zijn

09.30-10.40 uur

10.40-11.50 uur

11.50-13.00 uur

13.00-14.10 uur

Een clinic bestaat uit het aanleren van een paar basisvaardigheden, een kleine oefening en een partijvorm.

Alle hulp is welkom, bij voorkeur per keer voor twee delen maar hulp bij een enkel deel of meerdere delen op één dag is ook van harte welkom. De grootte van de groepen vereist dat we vier personen per deel nodig hebben. Wil jij meehelpen, dan staat daar ook een vrijwilligersvergoeding tegenover. Maar bovenal zou het fantastisch zijn als we een samen een mooi visitekaartje kunnen afgeven.

Wil je meehelpen, laat het graag weten via onderstaande link. Dan nemen wij graag contact met je op.

Alvast hartelijk dank

De TC