za 06/3  Onderlinge oefenweds
za 20/3  Toernooivorm C- en D
za 20/3  Toernooivorm A- en B

Inschrijfformulier
Inschrijven gaat snel en makkelijk via internet; uw gegevens worden meteen opgenomen in onze database. Er wordt op basis van uw gegevens meteen een inschrijfformulier gemaakt.

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel (niet voor proefleden en alleen invullen indien u gebruik wilt maken van automatische incasso)

Extra informatie
  Nu volgen een aantal algemene vragen. Na deze stap bent u als (proef)lid ingeschreven en krijgt u een 'opmaat' inschrijfformulier op uw scherm. Deze kunt u eventueel printen.

Disclaimer
  Personen die toetreden tot de vereniging, worden daardoor lid van zowel de vereniging alsmede de KNHB en zijn als zodanig (mede-) onderworpen aan de statuten, reglementen en besluiten van zowel de vereniging, de KNHB en haar aangesloten organen. Indien gewenst zijn de statuten, reglementen en besluiten vooraf in te zien. U kunt deze opvragen door een mail te sturen naar de ledenadministratie.