Programma

Agenda

do 18/6  Algemene ledenvergad
za 20/6  Slotdag Jongste Jeug
za 27/6  JVS Toernooi
  hele agenda


Welkom bij MHCBarneveld

 

De Mixed Hockey Club Barneveld is opgericht in 1966 en is sinds 1991 gevestigd op de wethouder Rebellaan in Barneveld. Met ruim 500 leden zijn we uitgegroeid tot een middelgrote vereniging. MHC Barneveld is een familievereniging, menig gezin is met een aantal spelers lid van de club.
Het is een club waarbij iedereen zich thuis moet voelen.
Het onderdeel topsport wordt hierbij niet uit het oog verloren. Zo spelen Heren & Dames 1 beide de afgelopen jaren in de tweede klasse. Als club proberen wij topsport zo goed mogelijk te begeleiden en te stimuleren.

 

Hockey is onze passie

Om te trainen, voor de gezelligheid, het samenzijn of om fanatiek een wedstrijd te spelen. Of we nu goed of minder goed kunnen hockeyen, we komen allemaal om ons in te spannen en te genieten van het hockeyspel.


Daarnaast speelt MHC Barneveld ook een maatschappelijke rol, hierbij valt te denken aan het jaarlijks terugkerend schoolhockeytoernooi, trimhockey, de club van 50, G-hockey, de business club en nog vele andere elementen.

 

Welke mogelijkheden bieden we?

-          Jongste jeugd – hockey (van 6 tot 8 jaar)

-          Junioren-hockey op zaterdag

-          Senioren-hockey op zondag

-          Trimhockey

-          Veterinnen hockey op dinsdag

-          G-hockey

 

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen verenigingsleven. Dat geldt zeker ook voor onze vereniging. Daarom worden leden (en ouders van leden) actief betrokken bij onze club. Dit kan op allerlei fronten: rijden naar uitwedstrijden, coachen, bardienst draaien en nog veel meer.

Hoewel wij al een fantastisch team met veel vrijwilligers hebben, kunnen wij op veel plekken nog vrijwilligers gebruiken. Aanmelden hiervoor kan bij onze secretaris [email protected]

 

Sponsoren

Sponsoren zijn onmisbaar voor onze club.

Hun ondersteuning maakt zoveel extra mogelijk, te denken valt aan; materialen, kleding en bijdrage aan evenementen.


Ons motto is dan ook: trots op de club? Steun onze sponsoren!.