do 17/9  Algemene ledenvergad
za 05/12  Start zaalhockey com

Welkom bij MHCBarneveld

De Mixed Hockey Club Barneveld is opgericht in 1966 en is sinds 1991 gevestigd op de wethouder Rebellaan in Barneveld. MHC Barneveld is een familievereniging, menig gezin is met een aantal spelers lid van de club. Het is een club waarbij iedereen zich thuis moet voelen.

Hockey is onze passie

Om te trainen, voor de gezelligheid, het samenzijn of om fanatiek een wedstrijd te spelen. Of we nu goed of minder goed kunnen hockeyen, we komen allemaal om ons in te spannen en te genieten van het hockeyspel.

Welke mogelijkheden bieden we?

-          Jongste jeugd – hockey (van 6 tot 8 jaar)

-          Junioren-hockey op zaterdag

-          Senioren-hockey op zondag

-          Trimhockey

-          7 tegen 7 hockey op de vrijdag avond

-          Dames hockey op dinsdag

-          G-hockey

Daarnaast speelt MHC Barneveld ook een maatschappelijke rol, hierbij valt te denken aan het jaarlijks terugkerend schoolhockeytoernooi, trimhockey, de club van 50, G-hockey, de business club en nog vele andere elementen.