za 01/12  Start Zaalhockey c

Wij als barcommissie zijn een ontzettende enthousiaste groep en willen er het beste van maken, maar daar hebben wij jullie natuurlijk ook voor nodig. Er gaan namelijk een aantal dingen veranderen in het belang van de club.

Zo is de poflijst weer in het leven geroepen voor consumpties op trainingsavonden. Momenteel liggen er nog boekjes in de lade onder de kassa, maar deze worden op korte termijn vervangen voor lijsten waar alles duidelijk op vermeld staat. Wij gaan er vanuit dat deze netjes worden ingevuld door de teams.

De aanvoerder is er verantwoordelijk voor, dat elke twee weken tijdens jullie thuiswedstrijd deze lijst wordt afgerekend bij Rianne Coenen. Mocht Rianne er niet zijn, dan zal een ander lid van de barcommissie deze taak op zich nemen. In de komende digitale leut zullen wij ons voorstellen, dus dan is er duidelijk wie er precies in de barcommissie zitten.
Hou er rekening mee dat bij de eerst komende thuiswedstrijd, het openstaande bedrag van de huidige boekjes afgerekend moet worden.

De koelkasten onder de bar waren voorzien van een niet bepaald goed werkend slot. Hier hebben wij samen met Martin Kempen een oplossing voor bedacht. Er is een stang voor geplaatst met twee sloten, waar de aanvoerder van ieder senioren team een sleutel van zal krijgen. Voor deze sleutel moet getekend worden en dient een borg betaald te worden van €20,-. Bij inlevering van de sleutel aan het eind van het seizoen, ontvangen jullie de borg weer terug. De sleutel is verkrijgbaar via Martin Kempen.

De koelkast op de bar blijft dicht. Wij zullen ervoor zorgen dat er in de koelkast onder de bar ook Aquarius komt te staan.

Voorheen kregen teams korting op consumpties doordeweeks. Voor elke consumptie werd €1,25 gerekend, maar dit was gebaseerd op tapbier en goedkopere frisdranken. Gezien het feit dat er nu flesjes bier en diverse frisdranken gepakt mogen worden, gaan wij hier de komende tijd de normale prijs voor rekenen. Deze prijzen staan duidelijk vermeld op de nieuwe poflijst.
Het openstaande bedrag in de boekjes, welke bij de komende thuiswedstrijd afgerekend moet worden, is gebaseerd op de oude prijs.

Mochten er verder nog vragen, tips of idee├źn voor ons zijn, mail dan naar [email protected]of spreek een van ons aan op de club.

Wij hopen er samen met jullie een goed en gezellig seizoen van te maken!

Groet,

De Barcommissie