do 31/5  Bedrijfshockeytoerno

Martin Kempen Accommodatie [email protected]
Gert Versteeg Hockeyzaken [email protected]

Voorzitter Penningmeester Secretaris

Mijn naam is Peter van den Brink. Ik ben in 1954 in Barneveld geboren, en getrouwd met Renée Kremer. Wij hebben twee dochters, twee schoonzonen en vier kleinkinderen. En sinds kort hebben we ook een hond.

Hockey vind ik een fantastische sport om te zien, en is een voorbeeld voor veel andere sporten in het aanpassen van (spel)regels. Langs de velden van MHCB kun je mij dus met regelmaat treffen, óp de velden niet. Tennis, spinnen, skiën en duiken zijn sporten waar je me eerder actief mee bezig zult zien.

ROVC Technische Opleidingen in Ede is het bedrijf waar ik met veel plezier als klantbeheerder werk. Bij dit particuliere bedrijf (niet te verwarren met de ROC’s) ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van opleidingstrajecten die wij verzorgen bij bedrijven als Damen Shipyards, GDF-SUEZ, TCR Schiphol, etc.

Mijn naam is Ronald Groot. In 2005 ging mijn zoon op hockey en daarmee begon mijn vrijwilligersloopbaan bij M.H.C. Barneveld. Met heel veel plezier heb ik in die jaren de eer gehad meerdere van onze jongens teams te mogen begeleiden als coach of manager.

Door het enthousiasme van alle leden levert het vrijwilligerswerk veel positieve energie op en ik hoop dan ook nog lang voor deze club actief te mogen blijven.

Ook als penningmeester wil ik graag een bijdrage leveren aan onze club. Ik heb een lange rij van voorgangers in deze functie en zal proberen hen allen waardig te zijn. Gelukkig wordt ik bijgestaan door een sterk team van vrijwilligers, waarmee ik samen aan deze functie inhoud kan gaan geven.

Naast het hockey ligt mijn passie bij stamboomonderzoek, radio maken en muziek in alle vormen en ben ik werkzaam bij GR8 Nederland, een onderneming met hotels, Burger Kings en Starbucks vestigingen in het beheer. Ik werk op het hoofdkantoor en ben daar onder andere verantwoordelijk voor het bewaken van het budget en optimaliseren van de winst-marge.

Maar mijn prioriteit ligt gewoon thuis. Mijn vrouw Esther en zoons Daniël en Mark zijn voor mij het enige wat telt in deze wereld. Als ik in hun ogen kijk, weet ik altijd weer wat dit leven zo mooi maakt.

Mijn naam is Simone van der Weide en getrouwd met Hein. Wij hebben 3 kinderen (Merel, Mare en Ties) die hockeyen bij MHCB.

Zelf heb ik geen hockeyachtergrond/-ervaring. Maar ik word er steeds verder 'in mee genomen'. Eerst kwam ik alleen nog maar naar de wedstrijden kijken. Het afgelopen jaar heb ik deels het team van onze zoon getraind en was ik coach van zijn team. Vanaf heden ben ik nu dus ook nog secretaris.

In het dagelijks leven ben ik PA bij AS Watson (moederorganisatie van o.a. Kruidvat en Trekpleister).

Met veel plezier ga ik deze uitdaging aan en hoop een goede aanvulling voor het bestuur en de club te zijn.

VACANT
Sponsorzaken (vacant)

Mijn naam is Gert Versteeg, 59 jaar en sinds de afgelopen ledenvergadering ben ik bij onze club als bestuurslid hockeyzaken verantwoordelijk voor alle zaken die te maken hebben met de teams en wat daar mee samenhangt. Ik hoef dit gelukkig niet alleen te doen. Bij de dagelijkse gang van zaken wordt ik ondersteund door de lijncoördinatoren.

Wellicht dat jullie mij al kennen. Ik ben een geboren en getogen Barnevelder, samen met mijn vrouw Liesbeth woon ik aan de Thorbeckelaan. In het verleden heb ik ongeveer een jaar of 10 het team van onze zoon Maarten gecoacht. Dit overigens samen met Robert-Jan Lubbers. Alle 4 de kinderen hebben bij MHCB gehockeyd. Op dit moment speelt alleen Pauline nog bij MHCB, in het 1e damesteam.

Met enthousiasme heb ik de uitdaging opgepakt om samen met iedereen er voor te (blijven) zorgen dat het voor alle leden een plezier is om te kunnen hockeyen. In de afgelopen periode ben ik vooral bezig geweest met kennis maken en kijken naar de trainingen en wedstrijden. Zo heb ik een beeld kunnen vormen van alles wat er zich binnen onze vereniging afspeelt.

De komende tijd staat de voorbereiding van het zaalhockey op het programma en vervolgens, vrij kort daarna, de 2e helft van het veldseizoen. Ook bij mij is het nieuwe clubhuis en de aanleg van de nieuwe velden een mooie uitdaging, iets waar wij allemaal een bijdrage aan kunnen leveren.

Tot zover een korte impressie, ik ben regelmatig op de club en jullie mogen mij altijd aanspreken.

Mijn naam is Martin Kempen. Ik ben in Veenendaal geboren en in Hoevelaken opgegroeid. Ik ben getrouwd met Jacqueline Nijhof en wij hebben een dochter Amber en een zoon Jochem.

Al jaren ben ik actief bij MHCB. Ik ben een aantal jaren met Jos Dormans betrokken geweest bij meisjes teams als team manager. Van hem heb ik geleerd hoe het spelletje werkt en mede dankzij Jos ben ik hockey gaan waarderen als een van de leukste team-sporten die er zijn.

Ook hebben we samen met René Verweij en Arjan Knook Club ’62 opgericht. Hierin hebben we verschillende activiteiten ontplooid, zoals het Jan van Scharrelei toernooi en hebben we zaalhockey nieuw leven ingeblazen.

De laatste jaren ben ik actief als manager van Dames 1, ben ik betrokken bij het organiseren van zaalhockey en bij het onderhouden van de accommodatie.

Ik werk al ruim 30 jaar bij de Lamson Groep waar ik als service manager 10 monteurs door heel de Benelux storingen laat oplossen en onderhoud laat doen. We leveren voornamelijk buizenpost systemen.