Wat doen wij:

Achter de schermen zijn druk bezig met het opbouwen van een keeperschool.

Vanaf vandaag kan je onder het kopje keeperschool al wat lezen…… Maar we zitten nog vol leuke ideeën!

Zo willen we nog:

- Een smoelenboek maken van alle keepers,

- Een keepersclinic organiseren,

- Leuke en leerzame filmpjes laten zien op de site,

- Maar ook praktische tips over bijvoorbeeld de onderhoud van je keepersspullen,

- Hoe kan je het beste een keeper inspelen voor een wedstrijd,

- Hoe moet ik keepen in de zaal enz, enz…..

De eerste stappen zijn gezet!

Wat is ons doel:

Onze mening is dat het goal de mooiste plek op het veld is. De keeper is 1 van de 11 belangrijke spelers in het veld. Maar niet iedereen is zich daarvan bewust. Geen team kan zonder een keeper. We streven daarom (vanaf de D-jeugd) naar een vaste keeper voor elk team. Hierbij hoort een goede opleiding voor de keepers en aandacht voor de keeper, ook bij de teamtrainingen. Uiteraard horen daar keeperstrainingen bij en georganiseerde keepersclinics. Heel belangrijk is het zorgdragen voor goed materiaal voor keepers en de trainingen zodat een keeper zich veilig voelt. De Keeperschool doet dit in nauw overleg met de materiaalcommissie. Vergeet ook niet de zinvolle informatie op de website onder Junioren en dan Keeperschool.

Op deze manier gaat er veel aandacht en inspanning uit naar de keepers die ook een heel belangrijk onderdeel van het hele team zijn!

De Keeperschool is van en voor iedere keeper. Dus heb je ideeën, wil je eens een kijkje komen nemen bij de trainingen, heb je verbeterpunten etc, meldt dit dan bij de Keeperschool en wij gaan ermee aan de slag! Mail naar [email protected]

Groeten van de Keeperschool en graag tot ziens op de velden!