Onderhoud keepersmateriaal

Het is belangrijk om je keepersmateriaal goed te verzorgen.

Zorg ervoor dat je de spullen niet nat in je tas blijft zitten tot de volgende wedstrijd of training.

Daardoor gaat de kwaliteit van je spullen heel snel achteruit over de geur maar niet te spreken!

Af en toe moet je je spullen even afspoelen met water en zeep of als je een bad hebt ze even in het bad laten weken...Gebruik hiervoor niet te heet water maar lauwwarm water!!!!

Verzorg de spullen alsof ze van je zelf zijn!!

Op de club kan je een kluisje krijgen voor je keeperstas.

Zo hoef je hem niet na elke training of wedstrijd mee naar huis te nemen.

Natuurlijk wel mee naar huis nemen als je spullen nat zijn!!!

Als je spullen nat zijn neem ze dan wel mee naar huis en laat ze daar drogen, doe dit niet op de "kachel".
Voor meer informatie neem dan contact op met Jochem kempen, [email protected].

Zorg ervoor dat je keeperstas nooit onbeheerd achterlaat bij de hockeyclub of bij andere verenigingen.

Dit om te voorkomen dat je spullen kwijtraakt.

Check je spullen regelmatig op slijtage..is er iets stuk?? neem dan contact op met Jochem Kempen.

Heb je ondanks bovenstaande uitleg nog vragen kan je altijd even een mail sturen naar [email protected]