do 31/5  Bedrijfshockeytoerno
do 14/6  ALV

Vrijwilligers gevraagd

MHCB heeft vrijwilligers nodig. De club valt of staat bij de inzet van iedereen die betrokken is en betrokkenheid toont. Soms melden mensen zich vanzelf aan om zich in te zetten voor de taken in de club, maar soms moet men op het idee gebracht worden dat hun inzet op prijs wordt gesteld. Daarom worden er klussen geplaatst op de vacaturebank. Het gaat om vrijwilligerswerk binnen MHCB. Hier staan klussen die uitgevoerd kunnen worden door jou en allen die zich betrokken voelen binnen MHCB!

Heb je vragen of een aanmelding, bel mij even op 0615024571 Annemieke Alewijnse, [email protected]

Meer informatie over de vacaturebank

Begeleider nieuwe Scheidsrechters

-Resultaat: De kwaliteit en kwantiteit van nieuwe scheidsrechters binnen  MHCB vergroten.

-Wanneer: Begeleiden van twee wedstrijden op een zaterdagochtend; indeling in overleg

-Wat breng je mee: enthousiasme, graag iets over willen brengen. Spelregelkennis niet noodzakelijk, vooraf ontvang je zelf ook instructie.

-Voor meer informatie bel Ronald Groot 06-29313786.

Administratief assistent arbitrage

-Resultaat:Overzicht van de inzet van scheidsrechters binnen  MHCB

-Wanneer: 1 uur per week op moment naar keuze, thuis.

-Wat breng je mee: zorgvuldig werken.

-Voor meer informatie bel Ronald Groot 06-29313786.

Trekker Ledenwerving

-Resultaat: aanwas leden door MHCB onder de aandacht te brengen bij nieuwe doelgroepen.

-Wanneer: je kunt gelijk van start, flexibel in te delen.

-Wat breng je mee: enthousiasme, pragmatisme, actie!

-Voor meer informatie bel Peter van den Brink 06-22667616.

Bestuurslid sponsorzaken

-Resultaat: Een gestroomlijnde organisatie en toename van sponsoren

-Wanneer: Je weet eenvoudig je relatienetwerk te benutten en draagt je idee├źn over sponsoring uit in  bestuurs- en sponsorcommissievergaderingen.

-Wat breng je mee: je bent ongecompliceerd, hebt  visie en implementatiekracht!

-Voor meer informatie neem contact op met Peter van den Brink [email protected]