di 26/11  Spelregelavond zaalh
ma 09/12  Ouderavond C-jeugd
di 10/12  Ouderavond D-jeugd
Vacatures

MHCB heeft vrijwilligers nodig. De club valt of staat bij de inzet van iedereen die betrokken is en betrokkenheid toont.

Soms melden mensen zich vanzelf aan om zich in te zetten voor de taken in de club, maar soms moet men op het idee gebracht worden dat hun inzet op prijs wordt gesteld.

Daarom worden er klussen geplaatst op de vacaturebank. Het gaat om vrijwilligerswerk binnen MHCB. Hier staan klussen die uitgevoerd kunnen worden door jou en allen die zich betrokken voelen binnen MHCB!

Heeft u interesse voor 1 van onderstaande vacatures of wilt u meer weten, stuur dan een mail naar [email protected]

Trainer - Jeugd:
De jeugd heeft de toekomst en jij kan ze daarbij helpen!

In nauwe samenwerking met en onder begeleiding van de Technisch Manager zorg je voor het geven van training aan 1 van onze jeugd teams . Deze werkzaamheden nemen 3 uur per week in beslag. We zoeken op dit moment nog een trainer voor:

Meisje A 2 - Maandag van 19.45 uur tot 21.15 uur

Meisje A 2 - Woensdag van 20.00 uur tot 21.30 uur

Jongens A 1 - Donderdag van 18.30 uur tot 20.00 uur

Als je graag je kennis doorgeeft en onze jeugd iets wil leren, geef je dan op bij de Technisch Manager, Robert van Lemel, via [email protected]

Arbitragecommissie - Secretariaat:
De administratie is keurig op orde, maar moet wel worden bijgehouden! Een kleine moeite voor jou?

Je verzorgt de administratie van de arbitragecommissie. Dit houdt o.a. in dat je de vastlegging doet van wie er welke wedstrijd gefloten hebt, de aangewezen scheidsrechters in Lisa opvoert en de mutaties verwerkt . Ook de schriftelijke communicatie met KNHB loopt via jou (mailings) en het behandelen van de mailbox van de arbitragecommissie. In nauwe samenwerking met en onder begeleiding van de Technisch Manager zorg je voor het volledig houden van het overzicht.

Deze werkzaamheden nemen 1 uur per week in beslag op eigen moment naar keuze.

Als je nauwkeurig kunt werken, admninistratie leuk vindt en iets voor de club wilt doen: meld je dan bij de arbitrage commissie via [email protected]!

Barcommissie - Algemeen:
Een bron van gezelligheid en inkomsten. Een leuke uitdaging voor jou?

De barcommissie bestaat op dit moment uit acht enthousiaste leden uit Dames 2, trimhockey en ouders van jeugdleden. We zoeken uitbreiding met ouders van jeugdleden die op zaterdag hockeyen en leden van H1, H2 en D1. Lid zijn van de barcommissie is heel veelzijdig.

De activiteiten bestaan uit het openen en sluiten van de bar op de competitiedagen en algemene barcommissie taken zoals bardiensten organiseren en ondersteunen, verkoop ondersteuning, inkopen, aanvullen van de bar, onderhoudsactiviteiten, meedenken over de bar in het nieuwe clubhuis, ondersteuning bij speciale activiteiten enz. We vergaderen zo nu en dan, alleen als het nodig is (We stemmen veel af in de GroepsApp).

Als je graag je handen uit de mouwen steekt, regelen leuk vindt en iets voor de club wilt doen: meld je dan bij de bar commissie via [email protected]!