za 25/5  Huldiging kampioenen
za 22/6  Jan van Scharrelei D
za 22/6  Vrijwilligers borrel
Vacatures

MHCB heeft vrijwilligers nodig. De club valt of staat bij de inzet van iedereen die betrokken is en betrokkenheid toont.

Soms melden mensen zich vanzelf aan om zich in te zetten voor de taken in de club, maar soms moet men op het idee gebracht worden dat hun inzet op prijs wordt gesteld.

Daarom worden er klussen geplaatst op de vacaturebank. Het gaat om vrijwilligerswerk binnen MHCB. Hier staan klussen die uitgevoerd kunnen worden door jou en allen die zich betrokken voelen binnen MHCB!

Heeft u interesse voor 1 van onderstaande vacatures of wilt u meer weten, stuur dan een mail naar [email protected]

Ledenadministratie:
De administratie is keurig op orde, maar moet wel worden bijgehouden! Een kleine moeite voor jou?

Je verzorgt de administratie van de ledenadministratie. Dit houdt o.a. in dat je in het programma Lisa de aan- en afmeldingen verwerkt, de leden koppelt aan de juiste teams en de ledenfacturatie aanmaakt en verstuurt. In nauwe samenwerking met en onder begeleiding van de penningmeester zorg je voor het volledig houden van ons ledenoverzicht.

Deze werkzaamheden nemen 1 uur per week in beslag op eigen moment naar keuze.

Arbitragecommissie - Secretariaat:

Je verzorgt de administratie van de arbitragecommissie. Dit houdt o.a. in dat je de vastlegging doet van wie er welke wedstrijd gefloten hebt, de aangewezen scheidsrechters in Lisa opvoert en de mutaties verwerkt . Ook de schriftelijke communicatie met KNHB loopt via jou (mailings) en het behandelen van de mailbox van de arbitragecommissie. In nauwe samenwerking met en onder begeleiding van de Technisch Manager zorg je voor het volledig houden van het overzicht.

Deze werkzaamheden nemen 1 uur per week in beslag op eigen moment naar keuze.

Sponsorcommissie - Coördinator sponsorkleding:
Jij wilt toch ook dat alle teams er netjes bijlopen? Kom ons dan ondersteunen met de werkzaamheden die hierbij horen.

Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de commissie voor de sponsorkleding. Je zorgt ervoor dat in overleg met de sponsor en het betreffende team de sponsorkleding in de juiste maten wordt besteld en wordt bedrukt met de afgesproken logo’s. Tevens zorg je ervoor dat de kleding tijdig bij het team terecht komt. De inname en uitgifte van de sponsorkleding (eind en begin van seizoen) behoort ook tot je taken.

Sponsorcommissie - Secretariaat:

Je verzorgt de administratie van de sponsorcommissie. Dit houdt o.a. in dat je de vastlegging doet van de vergaderingen, de sponsorcontracten maakt, nieuwe sponsors in Lisa opvoert, de sponsorfacturatie verwerkt en de opzeggingen behandelt. Ook de schriftelijke communicatie met sponsors loopt via jou (mailings) en het behandelen van de mailbox van de sponsorcommissie.

Sponsorcommissie - Organiseren van evenementen:
Ben jij een organisatietalent? Kom ons team dan versterken, dan is deze taak binnen de commissie een eitje voor jou!

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en begeleiden van het bedrijfshockeytoernooi, sponsorevenementen en een Super Sunday.