do 10/12  Algemene Leden Verga

Ondanks deze rare tijden gaat het werk binnen onze vereniging toch door en zijn er ook al weer velen in de weer om te zorgen dat we straks weer meteen kunnen starten, zodra we weer mogen. Dit kunnen we niet doen zonder de hulp van al die vrijwilligers, die ons gelukkig bijstaan.

We hebben als bestuur echter nog wel enkele wensen en dus zijn er nog steeds vacatures waar we iemand voor zoeken.

Heeft u interesse om eens vrijblijvend te praten over een van onderstaande vacatures, stuur dan een mail naar Robert van Lemel via [email protected] of naar Peter van den Brink via [email protected]

Vacature 1: Wedstrijdsecretariaat

Je verzorgt de planning van de wedstrijden. Dit houdt o.a. in dat je de indeling doet welk team bij de thuiswedstrijd op welk veld en welk tijdstip speelt en dit in Lisa opvoert en de mutaties verwerkt.

Ook de schriftelijke communicatie met de KNHB loopt via jou (mailings) en het behandelen van de ingekomen stukken in de mailbox van het wedstrijdsecretariaat.

In nauwe samenwerking met en onder begeleiding van Robert van Lemel zorg je voor het volledig houden van het overzicht. Deze werkzaamheden zijn te verdelen in 3 x per jaar voor aanvang iedere periode het overzicht maken en verder iedere week up to date houden.

Als je nauwkeurig kunt werken, administratie leuk vindt en iets voor de club wilt doen: meld je dan bij Robert van Lemel via [email protected]

Vacature 2: Arbitragecommissie – Secretariaat

Je verzorgt de administratie van de arbitragecommissie. Dit houdt o.a. in dat je de vastlegging doet van wie er welke wedstrijd gefloten heeft, de aangewezen scheidsrechters in Lisa opvoert en de mutaties verwerkt . Ook de schriftelijke communicatie met de KNHB loopt via jou en het behandelen van de mailbox van de arbitragecommissie.

In nauwe samenwerking met en onder begeleiding van Robert van Lemel zorg je voor het volledig houden van het overzicht. Deze werkzaamheden nemen 1 uur per week in beslag op een zelf te kiezen moment naar keuze.

Vacature 3: Lid Zaalcommissie

Dit enthousiaste team zorgt er al jaren voor dat we ieder jaar weer kunnen zaalhockeyen. Samen met de andere commissieleden verdeel je de zondagen dat er gehockeyd wordt in de zaal en ieder neemt dan een zaaldienst. Deze verdeling gebeurt in onderling overleg en worden dus bepaald aan de hand van je beschikbaarheid. Zaalhockey is van december t/m februari.

Deze zaaldienst betekent toezicht houden op het opbouwen aan het begin van de dag of het afbreken aan het einde van de dag en tijdens de wedstrijden fungeer je als eerste aanspreekpunt, mocht er iets geregeld moeten worden.

Wil je ons hiermee helpen en zo onze leden een mooie zaalsport laten beleven, meld je dan bij Martin Kempen via [email protected]