do 17/9  Algemene ledenvergad
za 05/12  Start zaalhockey com

Vacatures

MHCB heeft vrijwilligers nodig. De club valt of staat bij de inzet van iedereen die betrokken is en betrokkenheid toont.Soms melden mensen zich vanzelf aan om zich in te zetten voor de taken in de club, maar soms moet men op het idee gebracht worden dat hun inzet op prijs wordt gesteld.

Daarom worden er klussen geplaatst op de vacaturebank op onze website. Klik op de button aan de rechterkant van onze website voor het overzicht. Het gaat om vrijwilligerswerk binnen MHCB. Hier staan klussen die uitgevoerd kunnen worden door jou en allen die zich betrokken voelen binnen MHCB!

Heeft u interesse voor 1 van onderstaande vacatures of wilt u meer weten, stuur dan een mail naar Robert van Lemel via [email protected]!

Wedstrijd - Secretariaat:
De wedstrijden moeten worden ingepland en goed geadministreerd!

Een kleine moeite voor jou?

Je verzorgt de planning van de wedstrijden. Dit houdt o.a. in dat je de indeling doet van welke thuis wedstrijd op welk veld en welk tijdstip speelt en dit in Lisa opvoert en de mutaties verwerkt.

Ook de schriftelijke communicatie met de KNHB loopt via jou (mailings) en het behandelen van de ingekomen stukken in de mailbox van het wedstrijdsecretariaat.

In nauwe samenwerking met en onder begeleiding van de Technisch Manager zorg je voor het volledig houden van het overzicht. Deze werkzaamheden zijn te verdelen in 3 x per jaar voor aanvang iedere periode het overzicht maken en verder iedere week up to date houden.

Als je nauwkeurig kunt werken, administratie leuk vindt en iets voor de club wilt doen: meld je dan bij Robert van Lemel via [email protected]!

Arbitragecommissie - Secretariaat:
De administratie is keurig op orde, maar moet wel worden bijgehouden!

Een kleine moeite voor jou?

Je verzorgt de administratie van de arbitragecommissie. Dit houdt o.a. in dat je de vastlegging doet van wie er welke wedstrijd gefloten hebt, de aangewezen scheidsrechters in Lisa opvoert en de mutaties verwerkt . Ook de schriftelijke communicatie met KNHB loopt via jou en het behandelen van de mailbox van de arbitragecommissie.

Deze werkzaamheden nemen 1 uur per week in beslag op eigen moment naar keuze.