za 31/8  OKO-dag
RABOBANK SCHOOLHOCKEY TOERNOOI OP DE MHCB

Op 15 mei aanstaande vindt  weer het Rabobank schoolhockey toernooi plaats.
De schoolhockeycommissie bestaande uit Afranina, Linda, Heleen en Marileen (ondersteund door Robert en de barcommissie) is al diverse keren bij elkaar geweest. Er wordt hard gewerkt en veel gelachen. De plannen krijgen al vorm en het beloofd een gezellige dag te worden.

Deze  24ste   editie krijgt een nieuw jasje.

Op 15 mei beginnen wij eerst met een clinic waarbij wij de grondbeginselen van het hockeyspel kort uitleggen. Daarna wordt er natuurlijk geoefend.
Na een korte pauze met een versnapering kan het toernooi beginnen.

Er worden korte wedstrijdjes gespeeld .De teams strijden in hun eigen leeftijdscategorie en spelen 6-tegen-6 op een vierde veld (zonder keeper).

Uiteraard mag een prijsuitreiking niet ontbreken.

Alle kinderen van groep 4/5/6 van scholen in de gemeente Barneveld hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. Op dit moment zijn er al ruim 200 aanmeldingen.

Wil jij ook graag deel uitmaken van het schoolhockeyteam en kun en wil je helpen op 15 mei? Meld je dan aan via [email protected]

We kunnen je hulp goed gebruiken!