do 31/5  Bedrijfshockeytoerno
do 14/6  ALV

Trimhockey

Trimhockey is een interessante vorm van hockey voor mensen die geen of weinig hockeyervaring hebben en die toch op een ontspannen manier de hockeysport willen bedrijven. Het is met name bestemd voor volwassenen vanaf 30 jaar die vaak al ervaring of meerdere gezinsleden hebben die actief zijn in de sport. Deze mensen vinden het vaak leuk om de beginselen van het hockey te leren en zo meer betrokken te raken bij het spel van hun gezinsleden.  Daarnaast is het goed voor de conditie en prettig om actief bezig te zijn in teamverband.

Bij MHC-Barneveld hebben we een gemengd team van beginners, tot hockeyers die niet meer in een team spelen, maar nog wel met hun sport bezig willen zijn.

Interesse?

Heb je vroeger gehockeyd en zou je wel weer regelmatig willen spelen zonder de wedstrijdverplichting elk weekend? Of sta je elke zaterdag of zondag langs de lijn bij je kinderen of partner en lijkt het je leuk om het zelfs ook eens te proberen? Misschien is trimhockey dan wat voor jou!

Wat is trimhockey?

Trimhockey is voor iedereen, van beginner tot ervaren hockeyer, en voor dames en heren. We starten elke keer met een paar korte oefeningen voor techniek, conditie en tactisch inzicht, en sluiten af met een onderling partijtje. Door het gemengde niveau van de spelers kunnen ook de beginners meteen meespelen. Het gaat bij trimhockey vooral om samen sporten. Wat overigens niet wil zeggen dat er niet fanatiek gespeeld wordt!

Bij voldoende animo organiseren we een paar keer per jaar een wedstrijd tegen een ander trimhockeyteam uit de buurt of schrijven we ons in voor een trimhockeytoernooi. Deelname aan wedstrijden is vrijwillig en staat open voor alle trimhockeyers, ongeacht hun speelniveau.

Wanneer wordt er gespeeld?

Er wordt gespeeld op maandagavond van 20.30 tot 21.30 uur voor zowel beginners als gevorderden. Trimhockey is geheel vrijblijvend. Als je niet kunt, hoef je niet af te zeggen, maar kom je gewoon de volgende week weer. Er wordt het hele jaar door gespeeld, met uitzondering van feestdagen en een aantal avonden in de zomervakantie. Deze dagen worden via de mail aan ieder trimlid door gegeven.

Hoe meld je je aan?
 Je kunt eerst een paar keer meespelen om te kijken of je het leuk vindt. Daarna mag je je inschrijven als trimhockeylid bij MHCBarneveld. Dit kan via de website www.mhcbarneveld.nl

Heb je nog vragen?

Kom langs op maandagavond of stuur een mailtje naar Gerlinde van den Berg  coordinator trimhockey, via [email protected]

Tot ziens bij het trimhockey!