do 13/12  Algemene ledenvergad
do 23/5  Bedrijfshockeytoerno
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Mixed Hockey Club Barneveld is een vereniging met een positieve uitstraling, waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Er zijn uiteraard sportieve doelstellingen, maar ook is er nadrukkelijk ruimte voor recreatieve sportbeoefening. Dit komt naar voren op de wijze waarop de vereniging wordt geleid. Vrijwilligers nemen een zeer belangrijke plaats in. Onze vereniging is een vaste waarde binnen de Barneveldse gemeenschap. Ter onderbouwing van onze ambities ligt er een reeks van activiteiten waarmee wij in Barneveld evenementen organiseren c.q. faciliteren.

Een sportclub kan niet zonder financiële hulp van sponsors. Om de terugtredende overheid, de ambities binnen de vereniging en de hoge algemene kosten te compenseren zijn sponsorinkomsten van groot belang voor een jaarlijkse sluitende begroting. Gelukkig zijn er veel bedrijven die een jarenlange sponsorovereenkomst met de Mixed Hockey Club Barneveld hebben gesloten.

Met sportsponsoring neemt uw naamsbekendheid toe en wordt er op sportieve wijze aandacht gevraagd voor uw producten of diensten. Door sponsoring van een sportclub staat u midden in de samenleving. Wekelijks komen er op onze velden vele toeschouwers en sporters, zowel jeugd als volwassenen, klanten en collega ondernemers. Kortom: verschillende doelgroepen die u kunt bereiken. Mixed Hockey Club Barneveld waardeert het enorm dat u uw naam wilt verbinden aan onze vereniging.

Graag gaan we met u in gesprek over de invulling van uw sponsorschap. Uiteraard bieden wij u als basis een pakket aan met de daarbij behorende tegenprestatie voor uw bijdrage. Op basis van uw wensen kunnen we invulling geven aan de ambities die u onderstreept.

Minimaal één keer per jaar organiseren wij een activiteit voor onze sponsors om een netwerk op te bouwen of verder uit te breiden. Als sponsor kunt u tevens met een team van medewerkers meedoen aan ons jaarlijks bedrijfshockeytoernooi.

Onder het tabblad "Sponsormogelijkheden” vindt u de mogelijkheden van sponsoring van onze vereniging. Om uw persoonlijke wensen te bespreken komen wij graag bij u langs. U kunt hiervoor contact opnemen met: [email protected]

Sponsorcommissie:

Peter van den Brink