za 05/12  Start zaalhockey com

Sponsormogelijkheden

De Mixed Hockey Club Barneveld is opgericht in 1966 en is sinds 1991 gevestigd op de Wethouder Rebellaan 136 te Barneveld. MHCB is een echte familievereniging.

Menig gezin is met een aantal spelers lid van de club. Het is een vereniging waar iedereen zich thuis moet voelen. Hockey is onze passie!

Het gezellige verenigingsleven is wat velen naar de club trekt, maar MHCB speelt ook een maatschappelijke rol. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijkse schoolhockeytoernooi, trimhockey en G-Hockey.

Net als vele andere verenigingen kan MHCB niet zonder sponsors. Zij zijn onmisbaar voor onze club. Hun ondersteuning maakt zoveel extra mogelijk, te denken valt aan materialen, kleding en een bijdrage aan evenementen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe sponsors!

De MHCB Sponsorcommissie biedt verschillende sponsorpakketten aan. Wij onderscheiden de volgende sponsorcategorieën:

·De Gouden Stick

·De Zilveren Stick

·De Bronzen Stick

·De Gouden Bal

·Het Haakje

Voor de Gouden Stick (hoofdsponsor) en Zilveren Stick (cosponsor) wordt exclusiviteit gegarandeerd in de betreffende categorie. De overeenkomst is minimaal drie jaar.

Andere vormen van sponsoring zijn natuurlijk ook mogelijk. Denk aan dienstensponsoring, materiaalsponsoring etc.

Enthousiast geworden? Download dan onze brochure of neem dan contact op met de sponsorcommissie. Wij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden en verwelkomen u graag als sponsor!

Klik hier voor: onze brochure   of stuur uw mail naar: [email protected]