header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Geslaagd Bedrijfshockeytoernooi 2022 

Sponsorcommissie Nieuws afbeelding

14-5
Op 12 mei werd na afwezigheid van drie jaar wederom het Bedrijfshockeytoernooi georganiseerd. Maar liefst 10 teams hadden zich aangemeld, waaronder enkele van MHCB's nieuwste sponsors. Het team van Sophia's Coffee ging er aan het eind van de zonovergoten avond met de wisselbeker vandoor. 

Lees verder

Super Sunday 29 mei

Algemeen Nieuws afbeelding

13-5Zondag 29 mei is er weer ene Super Sunday met diverse activiteiten en hapjes zoals thee en gebak en rond het avondeten o.a. heerlijke hamburgers. En een achtergrondmuziekje zal niet ontbreken. Het duurt tot circa 21.00 uur.
Alle teams (Heren 2 is vrij) spelen thuis.
Iedereen is van harte welkom!

Lees verder

Barneveldse Brillenwinkel sponsort hockeysticks

Algemeen Nieuws afbeelding

12-5Gisteren vond het 25e Schoolhockeytoernooi plaats met maar liefst 47 teams. Dat werd mede mogelijk gemaakt door onze nieuwe sponsor de Barneveldse Brillenwinkel die middels sponsoring de club een groot aantal hockeysticks in verschillende maten heeft geschonken. er is gretig gebruik van gemaakt. Barneveldse Brillenwinkel, hartelijk dank!

Lees verder

25e Schoolhockeytoernooi, het was groots en fantastisch!

Technische Commissie Nieuws afbeelding

12-5 Met 47 deelnemende teams, 94 wedstrijden en 450 kinderen uit groepen 4-8 vierden we woensdag 11 mei van 14.30-20.30 uur het zilveren jubileum van het Orthodontie Barneveld Schoolhockeytoernooi. Het was een geweldige dag voor de kinderen en onze club. 

Lees verder

Alleen Pinnen

Barcommissie Nieuws afbeelding

1-3Vorig seizoen zijn we gestart met het niet meer accepteren van contant geld bij onze vereniging i.v.m. de veiligheid van onze bar medewerkers.
 
Ook dit seizoen blijven we dat beleid hanteren. U kunt dus in onze bar alleen met pin uw betaling afronden. Contant geld is niet voorhanden in onze kassa.

Lees verder