header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Is jouw lach je lief?

Algemeen Nieuws afbeelding

21-6 Heb jij een nieuwe mondbeschermer nodig?     Op donderdag 29 augustus 2024 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een op maat gemaakte mondbeschermer tegen actie tarief. SPTL & het team van Orthodontie Barneveld zijn aanwezig van 18:30-20:30 uur in het clubhuis. Het team van Orthodontie Barneveld werkt belangeloos mee aan de hapdag!!

Lees verder

Warming-up App

Algemeen

15-2Blessurepreventie is een belangrijk aandachtspunt voor zowel de KNHB als MHCB.  Daarom ontwikkelde de KNHB de Warming-up App. 
De Warming-up App is te downloaden in Google Play en de App Store.Lees verder

IKPAS in de gemeente Barneveld

Algemeen

12-12Het Gezonde Leefstijl Akkoord en de gemeente Barneveld heeft minder alcohol drinken hoog op de agenda staan. Met de campagne "Dry Januaryā€¯ vanIkPas bieden ze de mogelijkheid om je bewust te worden van alcoholgebruik. 

Lees verder

Kerstdiners opgeven

Algemeen Nieuws afbeelding

23-10Donderdag 21 december vindt het Kerstdiner plaats voor de senioren. Op vrijdag 22 december is er het Kerstdiner voor de jeugdelftallen. Afgelopen weekend zijn de uitnodigingen via e-mail verzonden. Aanmelden kan via de link in de e-mail.
Link Jeugdelftallen https://www.survio.com/survey/d/D2Y3B3G7E6H7G4S4Y


Lees verder

Zaalleiding gezocht

Algemeen Nieuws afbeelding

18-11 Zaalleiders gezocht, ouders/verzorgers en senioren
Binnen de zaalhockeycommissie zijn wij op zoek naar ouders/verzorgers en senioren die een paar keer per zaalhockeyseizoen (tweede week december tot medio februari) een dienst van twee tot vier uur op zich willen nemen in de Oosterboshal. De zaalleid(st)er heeft de algehele leiding op dat moment. Het fluiten van de wedstrijden wordt

Lees verder

Special Olympics Nationale Spelen 2024 in Breda & Tilburg

Algemeen

17-5 Van 14 t/m 16 juni 2024 gaan de gemeenten Breda en Tilburg de Special Olympics Nationale Spelen 2024 organiseren. Het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking.

Lees verder