header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Kom kijken bij het leukste toernooi van Nederland.

Algemeen Nieuws afbeelding

22-6 M.H.C. Barneveld organiseert, nog steeds uniek voor Midden-Nederland en zeer geliefd, voor het 13e jaar het All-Inclusive toernooi voor de D-jeugd! Op zowel zaterdag 25 juni voor de 3e/4e/5e klasse als op zondag 26 juni voor de 1e/2e klasse!

Lees verder

Olympisch kampioen

Algemeen Nieuws afbeelding

15-6 De teams van de G-Hockey Barneveld zijn afgelopen weekend 1e en 2e geworden tijdens de Special Olympics die gehouden werden in Twente.

Lees verder

Special Olympics

Algemeen Nieuws afbeelding

10-6Dit weekend zijn de Special Olympics die weer worden gehouden in het altijd mooie Twente. Met maar liefst 25 sporttoernooien in 14 Twentse gemeenten gaan meer dan 3000 atleten en begeleiders zich sportief met elkaar meten onder het motto "Iedereen is een winnaar".

Lees verder

Stratentoernooi zaterdag 18 juni

Algemeen Nieuws afbeelding

5-6Beste leden van de jeugdelftallen,
Net als vorig seizoen willen wij ook dit jaar een Stratentoernooi organiseren voor al onze spelers en speelsters uit de A- tot en met de D-jeugd. De teams worden samengesteld op basis van waar je woont, dus mixed. Vorig jaar namen ruim 90 leden deel en was het een hele leuke middag.

Lees verder

Is jouw lach je lief?

Algemeen Nieuws afbeelding

31-5  Op donderdag 25 augustus is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een op maat gemaakte gebitsbeschermer tegen actie tarief.SPTL & team Orthodontie Barneveld zijn aanwezig van 18:30-20:30 uur op de club, aanmelden verplicht (dit om u snel van dienst te zijn)Lees verder

Super Sunday 29 mei

Algemeen Nieuws afbeelding

13-5Zondag 29 mei is er weer ene Super Sunday met diverse activiteiten en hapjes zoals thee en gebak en rond het avondeten o.a. heerlijke hamburgers. En een achtergrondmuziekje zal niet ontbreken. Het duurt tot circa 21.00 uur.
Alle teams (Heren 2 is vrij) spelen thuis.
Iedereen is van harte welkom!

Lees verder

Barneveldse Brillenwinkel sponsort hockeysticks

Algemeen Nieuws afbeelding

12-5Gisteren vond het 25e Schoolhockeytoernooi plaats met maar liefst 47 teams. Dat werd mede mogelijk gemaakt door onze nieuwe sponsor de Barneveldse Brillenwinkel die middels sponsoring de club een groot aantal hockeysticks in verschillende maten heeft geschonken. er is gretig gebruik van gemaakt. Barneveldse Brillenwinkel, hartelijk dank!

Lees verder

Hulp bij Schoolhockeytoernooi 11 mei gevraagd

Algemeen Nieuws afbeelding

24-4Met maar liefst 47 teams (meer dan 450 kinderen van groepen 4 tot en met 8) en bijna 100 te spelen wedstrijden, gaan we op woensdagmiddag en woensdagavond 11 mei een geweldige dag tegemoet. De enthousiasme na twee jaar om deel te nemen is enorm. Maar zonder uw en jouw hulp kunnen we dat niet.

Lees verder

Algemene ledenvergadering

Algemeen Nieuws afbeelding

1-3 Uitnodiging ledenvergadering

Hierbij nodigen wij onze leden, ereleden, leden van verdienste uit voor de in december uitgestelde Algemene Ledenvergadering van MHC Barneveld op donderdag 24 maart 2022.
 Aanvang: 20.00 uur
Locatie: clubhuis MHC Barneveld


Agenda

1. Opening

Lees verder

Het clubhuis is geopend

Algemeen Nieuws afbeelding

17-10Zaterdag 16 oktober werd het clubhuis officieel geopend. De openingshandeling werd verricht door ons oudste lid en erelid Marian Schulte en ons jongste lid Lize Lotte Roozeboom. 
Het clubhuis was al even in gebruik maar de opening is nu dan echt een feit. Dank aan Marian en Lize Lotte. Dat gaat onze geschiedenisboek in. 

Lees verder

Wegwerkzaamheden

Algemeen Nieuws afbeelding

1-4De komende weekenden zijn er wegwerkzaamheden waar verschillende teams rekening mee moeten houden. Vanwege groot onderhoud, werkzaamheden & afsluitingen aan het knooppunt Eemnes (A1/A27) in de weekenden in april, mei en juni zal de extra reistijd deze weekenden tussen 15-30 minuten bedragen. 

Lees verder

Figuranten gezocht voor videoland-serie ‘hockeyvaders

Algemeen Nieuws afbeelding

25-3Deze nieuwe Videoland-serie gaat over een chique hockeymilieu waarin drie vaders van middelbare leeftijd een wanhopig gevecht tegen de tijd voeren. De opwindende, veelbelovende levensfase waarin hun opgroeiende kinderen zich bevinden, maakt bij drie vrienden een meedogenloze midlifecrisis los.   In de serie vinden veel opnames plaats op ‘Hockeyclub Laurentius’, dit is de plek waar

Lees verder

Bowlen op vrijdag 11 maart

Algemeen Nieuws afbeelding

7-2Vrijdag 11 maart aanstaande gaan we dan na twee jaar weer gezellig in de Veluwehal bowlen. In december kon het vanwege de maatregelen niet plaatsvinden maar de enthousiasme is nu niet minder groot. 
Er wordt gestart met de D-jeugd van 18.00-19.30 uur en vooraf een hapje eten. De C-jeugd start om 18.45 uur met het eten en om 19.3-21.00 uur met het bowlen. 

Lees verder

Seniorenfeest vrijdag 8 april

Algemeen Nieuws afbeelding

20-3 Zoals jullie hebben gelezen, organiseert de club op vrijdag 8 april een groot feest voor de senioren met introducees. Het feest start om 20.30 uur met DJ Het Feestkwartier waarna de bekende DJ´s Chico & Jools om 22.30-01.30 uur de avond voortzetten en ook afsluiten. Dat moet weer een ouderwets gezellige en een geweldige avond worden. Het bedrijf Crew verzorgt

Lees verder

Save the date, het openingsweekend

Algemeen Nieuws afbeelding

3-9 Save the date, 15 en 16 oktober. 
Inmiddels begint ons openingsweekend al steeds meer vorm te krijgen. 
Op vrijdag 15 oktober vindt er voor alle senioren leden een feestavond plaats in het clubhuis van 20.00 uur tot 24.00 uur.

Lees verder

Bitje happen, opgeven is nu mogelijk

Algemeen Nieuws afbeelding

27-8 Dinsdag 22 september 2020
Tijd: 18:30-21:00 uur op MHC Barneveld 
Aanmelden verplicht!
 
Het team van Orthodontie Barneveld – Sponsor van MHC Barneveld - werkt belangeloos mee aan deze actie!!
Op dinsdagavond 22 september 2020 is er de gelegenheid om een afdruk voor een professionele gebitsbeschermer te laten maken tegen actie tarief.

Lees verder

Eva de Goede komt naar MHCB

Algemeen Nieuws afbeelding

7-8 Zaterdag 10 oktober vindt de opening van ons clubhuis en complex plaats. De club organiseert dan een aantal activiteiten. Houd deze dag graag vrij.
Zo komt de international mede een clinic verzorgen voor de B-, C- en D-jeugd. Eva de Goede is aanvoerder van het nationale vrouwenteam en in 2018 en 2019 uitgeroepen tot beste speelster van de wereld.

Lees verder

Daan en Isa zamelen lege flessen in voor Diabetes Fonds.

Algemeen Nieuws afbeelding

30-12Jeugdlid Daan Lagerweij is samen met zijn zus Isa druk bezig om geld in te zamelen voor het goede doel. Ze gaan langs de deuren om legen flessen in te zamelen en mensen kunnen ook geld doneren via de QR code die u in de bijlage kunt vinden.
Tevens kunt u natuurlijk uw bonnetje bij de flessenautomaat in de supermarkt doneren aan dit goede doel. 

Lees verder

Sportmassage

Algemeen Nieuws afbeelding

7-12Sporten moet altijd verantwoord gebeuren, maar soms levert dit toch wat pijntjes op.
Naast onze vaste sponsor Medifit kunt u nu ook terecht bij Bart Koeslag, speler van onze Heren Jong.
Kijkt u eens op zijn nieuwe website: https://www.bksportmassage.nl/ en wellicht kan Bart u verlossen van die vervelende pijntjes.

Lees verder

Oprichting Clubfonds Hockeyuitrusting

Algemeen Nieuws afbeelding

2-10 Ter gelegenheid van de opening van ons nieuwe complex, wordt er een Clubfonds Sportuitrusting opgericht, voor jeugd die met een steuntje in de rug wél (bij ons) kunnen sporten.

Lees verder