header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

woensdag 28 september 2022
Alle thuiswedstrijden van woensdag 28 september 2022 zijn afgelast

Kom kijken bij het leukste toernooi van Nederland.

Algemeen Nieuws afbeelding

22-6 M.H.C. Barneveld organiseert, nog steeds uniek voor Midden-Nederland en zeer geliefd, voor het 13e jaar het All-Inclusive toernooi voor de D-jeugd! Op zowel zaterdag 25 juni voor de 3e/4e/5e klasse als op zondag 26 juni voor de 1e/2e klasse!

Lees verder

Is jouw lach je lief?

Algemeen Nieuws afbeelding

31-5  Op donderdag 25 augustus is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een op maat gemaakte gebitsbeschermer tegen actie tarief.SPTL & team Orthodontie Barneveld zijn aanwezig van 18:30-20:30 uur op de club, aanmelden verplicht (dit om u snel van dienst te zijn)Lees verder

Barneveldse Brillenwinkel sponsort hockeysticks

Algemeen Nieuws afbeelding

12-5Gisteren vond het 25e Schoolhockeytoernooi plaats met maar liefst 47 teams. Dat werd mede mogelijk gemaakt door onze nieuwe sponsor de Barneveldse Brillenwinkel die middels sponsoring de club een groot aantal hockeysticks in verschillende maten heeft geschonken. er is gretig gebruik van gemaakt. Barneveldse Brillenwinkel, hartelijk dank!

Lees verder

Algemene ledenvergadering

Algemeen Nieuws afbeelding

1-3 Uitnodiging ledenvergadering

Hierbij nodigen wij onze leden, ereleden, leden van verdienste uit voor de in december uitgestelde Algemene Ledenvergadering van MHC Barneveld op donderdag 24 maart 2022.
 Aanvang: 20.00 uur
Locatie: clubhuis MHC Barneveld


Agenda

1. Opening

Lees verder

Bitje happen, opgeven is nu mogelijk

Algemeen Nieuws afbeelding

27-8 Dinsdag 22 september 2020
Tijd: 18:30-21:00 uur op MHC Barneveld 
Aanmelden verplicht!
 
Het team van Orthodontie Barneveld – Sponsor van MHC Barneveld - werkt belangeloos mee aan deze actie!!
Op dinsdagavond 22 september 2020 is er de gelegenheid om een afdruk voor een professionele gebitsbeschermer te laten maken tegen actie tarief.

Lees verder

Start sterk aan training en wedstrijd met de Warming-up App

Algemeen

2-9Blessurepreventie is een belangrijk aandachtspunt voor zowel de KNHB als MHCB. Om veilig en met plezier te kunnen (blijven) hockeyen is het belangrijk dat een speler al op jonge leeftijd de juiste vaardigheden leert. Als spelers leren om onder andere de heup, knieën en enkels op een goede manier te belasten, bestaat er minder kans op acute blessures, blessures door overbelasting (op jonge

Lees verder