header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Aanleg Fietspad

Bestuur Nieuws afbeelding

3-3De gemeente Barneveld heeft besloten om een fietspad aan te leggen naast ons terrein om zo de nieuwe woonwijk Bloemendal beter te kunnen ontsluiten. In bijgaande tekening ziet u hoe dit trace gaat lopen. Daarbij zal ook meteen de route van de parkeerplaats naar ons clubhuis worden aangepakt.

Lees verder

Vertrouwenscommissie

Bestuur Nieuws afbeelding

4-11 Binnen onze vereniging willen we graag dat iedereen zich prettig en veilig voelt. Veilig om te sporten, maar ook veilig om te zijn wie je bent.

Lees verder

Rabobank Clubsupport

Bestuur Nieuws afbeelding

10-10De uitslag van de Rabobank Clubsupport actie is bekend en jullie hebben met het stemmen ervoor gezorgd dat we als club het mooie bedrag van 1934,79 mogen bijschrijven voor ons Clubfonds Hockeyuitrusting. Het fonds bestemd voor diegene die met die financiƫle extra ondersteuning toch kan gaan sporten.
Veel dank dus aan iedereen voor het stemmen op M.H.C.B.  

Lees verder

Week van de Scheidsrechter 2022

Bestuur Nieuws afbeelding

26-9Het seizoen is al weer enige weken van start en dus is het moment aangebroken om al onze scheidsrechters weer de eer te geven die hen toekomt. 
De landelijke "Week van de Scheidsrechter" is weer begonnen. Dit seizoen vindt deze week plaats van 1 tot 9 oktober.

Lees verder

Klus dag M.H.C.B.

Bestuur Nieuws afbeelding

28-10Onder de vakbekwame leiding van Martin Kempen zal een team van klussers weer bezig gaan om ons clubhuis en velden winterklaar te maken en alles weer netjes te maken.
Van het opnieuw leggen van tegels, het maken van een schutting, tot het recht hangen van de sponsordoeken en het opruimen van magazijnen, van alles gaat voorbij komen.

Lees verder