header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Nieuwe teamindelingen

Technische Commissie Nieuws afbeelding

11-6Aanstaande dinsdag 15 juni worden de nieuwe teamindelingen voor komend seizoen gepubliceerd. Dit gebeurt vanwege de privacy via e-mail tussen 19.00-20.00 uur. Dit betreft de jeugd. De indelingen van de senioren worden later gepubliceerd. De seniorenteams moeten voor 1 juli aan de KNHB worden doorgegeven. De jeugdteams zijn reeds opgegeven. 

Lees verder

Hockeycompetitie stop gezet

Technische Commissie

23-4De KNHB heeft naar aanleiding van het door de overheid gepubliceerde openingsplan en de persconferenties van 13 en 20 april 2021 besloten alle competities van seizoen 2020-2021 te beĆ«indigen. 

Lees verder

Scheidsrechters gezocht

Technische Commissie Nieuws afbeelding

18-3Voor aanstaande zaterdag zijn we nog naarstig op zoek naar scheidsrechters voor de 8x8 wedstrijdjes met de CD-jeugd (gemengd) om 12.00 uur en voor de 8x8 wedstrijdjes AB-jeugd gemengd om 14.30 uur. Heb je zin om te helpen met het fluiten? Laat het ons graag weten via e-mail [email protected] of app 06-51163311. Alvast hartelijk dank!

Lees verder

De senioren tot en met 26 jaar mogen weer hockeyen

Technische Commissie Nieuws afbeelding

2-3Vanaf 3 maart mogen senioren weer trainen en onderling spelen. Deze week trainen Dames 1, Dames 3, Dames Jong en Heren 1. Voor iedereen die interesse heeft, organiseren wij op vrijdag 12 maart 7x7 op een half veld. De indeling is vooralsnog gemixed, afhankelijk van het aantal opgaven via de Lisa App. Wij wensen iedereen veel plezier en we hopen dat 27 jaar en ouder snel kan aansluiten. 

Lees verder

Knie beschermers

Technische Commissie

30-1 De FIH (Internationale Hockey Federatie) heeft onlangs een spelregel update gecommuniceerd naar aanleiding van overleg binnen de FIH Rules Committee. De KNHB is lid van de FIH en volgt de internationale spelregels. De update heeft betrekking op het gebruik van kniebeschermers.

Lees verder