do 07/11  Speciale ledenavond
M.H.C.B. Clubhuis Challenge
14-9-2019

M.H.C.B. Clubhuis Challenge

De plannen voor ons nieuwe clubhuis beginnen nu al echte vormen aan te nemen. De bouwcommissie gaat voortvarend te werk, dus het realiseren van ons mooie nieuwe clubhuis nadert met rasse schreden.

Dit betekent wel natuurlijk dat wij als club ook zo veel mogelijk geld binnen moeten zien te halen om dit moois te kunnen betalen.

Daarom hierbij alvast wederom de uitdaging voor alle teams, die per direct ingaat:

Bedenk met je team hoe je geld kan binnen brengen, meld je actie bij mij en ga snel aan de gang. Het team wat op 01 juni 2020 het meeste heeft opgehaald en bij mij heeft ingeleverd krijgt van het bestuur een passende verrassing.

Ook zullen we in ons clubhuis de score tonen van ieder team en natuurlijk werken we de totaal stand van wat er is binnen gebracht steeds bij via onze ballenmeter. Tevens komt het winnende team met foto en al op onze website en in de digileut

.

Wil je meer informatie of meteen aan de slag? Stuur een mail naar [email protected] of spreek me aan als je me tegenkomt op het veld.

Succes,

Ronald Groot