do 14/3  Strategie sessie 3
za 22/6  Jan van Scharrelei D
enquête strategiesessie MHCB
8-2-2019

Het bestuur van MHCB is in nauwe samenwerking met adviseurs van de KNHB en met ondersteuning van de Rabobank Gelderse Vallei en vrijwilligers van onze club bezig om de toekomst van onze club te bepalen.

Hierbij is de mening van iedereen die fan is vanj MHCB onmisbaar en met dit doel is er een enquête gemaakt, die wij hierbij sturen naar iedereen die op welke manier dan ook betrokken is bij MHCB. Speler, ouder, vrijwilliger, sponsor, oud lid of gewoon geïnteresseerd in onze club, ieders mening is van harte welkom. Wij hopen daarom ook dat zoveel mogelijk personen deze enquête (die geheel anoniem is) willen invullen, zodat we een zo breed en duidelijk mogelijk beeld hebben.

De uitkomst van deze enquête zal worden besproken in een twee tal bijeenkomsten. Hierin wordt ten eerste bepaald hoe wij allen willen dat onze club is en daarna worden 5 doelen bepaald om tot de gewenste situatie te komen. Deze doelen zul dan verder in detail uitgewerkt gaan worden om zo tot een duidelijk stappen plan en helder beleid te kunnen komen voor nu en in de toekomst.

Namens het bestuur zou ik u / jou graag hierbij persoonlijk willen uitnodigen om de enquête dus in te vullen, zodat we ook gebruik kunnen maken van uw / jouw mening en gedachte over de toekomst van onze mooie club.

De enquête blijft geopend tot 27 februari. Heb je de enquête niet in je mailbox zitten, stuur dan een mail, zodat je die alsnog kunt krijgen. Mail dan naar [email protected].