do 20/6  Algemene ledenvergad
za 22/6  Vrijwilligers borrel
Opzeggen lidmaatschap
3-4-2019

We gaan ervan uit natuurlijk dat iedereen veel plezier heeft bij onze club en dus nog jarenlang wil blijven genieten van dit mooie spelletje. Maar mocht je toch anders besluiten, dan willen wij je er graag nog even aan herinneren dat conform de statuten van de vereniging het opzeggen van het lidmaatschap deze maand moet gebeuren en dus voor 01 mei a.s. binnen moet zijn per mail op [email protected] of schriftelijk naar M.H.C.B., Postbus 2039, 3770 CA te Barneveld.

Alleen afmelden via de enquête die alle jeugdleden hebben gehad is dus niet voldoende!

Als je op 1 mei 2019 nog ingeschreven staat als lid, betekent dit automatisch dat je aangeeft lid te willen blijven voor het seizoen 2019– 2020 en je dus ook een contributie verplichting hebt voor het gehele nieuwe seizoen.