Programma

Agenda

ma 26/8  Uitreiking sponsorkl
za 31/8  OKO-dag
za 31/8  Oefenwedstrijden Jun
wo 04/9  Bijeenkomst trainers
za 07/9  Start Competitie Jun
zo 08/9  Start Competitie Sen
do 12/9  Sponsoravond
  hele agenda
Cursus clubscheidserchter
21-8 |

Ook dit jaar organiseren wij weer een cursus Clubscheidsrechter. Ben je of word je dit seizoen 16 jaar, dan moet je volgens het clubreglement een CS kaart hebben. Je mag vanaf 12 jaar deelnemen!

[ ..lees meer ]
Nijpend: vactures trainers en coach
20-8 |

Alhoewel volgende week de trainingen weer gaan starten hebben we als club nog wel een paar uitdagingen op het gebied van vrijwilligers.

[ ..lees meer ]
Opgave zaalhockey voor 10 september 18.00 uur
18-8 |

Zaalhockey wordt elk jaar weer meer populair. Het aantal deelnemende teams in Nederland maar ook Midden-Nederland blijft stijgen, zeker nu ook de achttallen en de zestallen een volwaardige competitie draaien. 

[ ..lees meer ]
Vrijwilligers zijn onmisbaar!
3-8 |
Geen vereniging kan zonder. Vele handen maken licht werk en samen maken we er iets moois van.
Helaas merken ook wij bij MHCB, dat iedereen steeds wat minder tijd heeft en de afgelopen jaren heeft dit al geleid tot het niet invullen van taken en het minder kunnen uitvoeren van diverse activiteiten dan we eigenlijk zouden willen.

[ ..lees meer ]
Bijeenkomst coaches, train(st)ers en managers
18-8 |

Beste coaches, managers en train(st)ers van jeugd en jongste jeugdteams,
Op woensdag 4 september vindt er een bijeenkomst plaats met alle train(st)ers, coaches en managers voor een eerste kennismaking. Iedereen is van harte uitgenodigd.

[ ..lees meer ]
Spelregelwijzigingen 2019-2020
18-8 |

Regelwijziging: alle duels junioren en senioren in vier kwarten
Hieronder een uitleg zoals gepubliceerd op hockey.nl. De standaardteksten over spelregels op deze site zijn niet aangepast. Voor een volledig reglement is hieronder het Spelreglement Veldhockey te downloaden. 

[ ..lees meer ]


Bijlage: VELDREGLEMENT-2019_DEF.pdf
Voorbereiding Heren 1 en Dames 1
18-8 |

Oefenwedstrijden Dames 1 en Heren 1
Ondertussen zijn ons eerste teams van de senioren vanaf begin augustus al volop met de voorbereiding bezig. Wij informeren jullie graag over hun activiteiten (oefenwedstrijden) zover thans bekend.
Heren 1
Zondag 18 augustus uit 14.45 uur tegen HCM Arnhem 1

[ ..lees meer ]
Indeling poules jeugd en senioren& wedstrijdschema
16-8 |
De indelingen van de poules zijn bekend en zijn te zien in de bijlage. De gegevens op de Standenmotor van de KNHB zijn altijd doorslaggevend. 
Vandaag is ook het programma voor de eerste (of in sommige gevallen) de hele periode gepubliceerd op Standenmotor. Deze zullen spoedig te zien zijn in de Lisa App. 

[ ..lees meer ]


Bijlage: Indelingen poules jeugd en senioren 2019-2020.pdf
Fit-Hockey bij MHCBarneveld
26-7 |

Op 13 september gaan we van start met Fit-Hockey op onze velden. Op initiatief van Peter van den Brink hebben wij contact gezocht met de stichting Zorg en Welzijn in Barneveld om ons idee te bespreken en om te kijken of zij deze activiteit willen toevoegen aan hun scala van activiteiten voor ouderen in Barneveld en omgeving.

[ ..lees meer ]
SPECIALE AANBIEDING – MHCB HOCKEYBITJE
2-7 |
Sinds enkele jaren is het dragen van een hockey bitje verplicht tijdens trainingen en wedstrijden (junioren en senioren). 

[ ..lees meer ]


Bijlage: Gebitsbescherming.docx