Programma

Agenda

do 10/12  Algemene Leden Verga
za 19/6  Slotdag Jongste Jeug
  hele agenda
Technisch Beleidsplan via MIJN MHCB
28-11 |

Sinds enkele dagen staat het nieuwe Technisch Beleidsplan op de site. Deze is in te zien via ´Mijn MHCB´ door in te loggen en te klikken op de ALV van 10-12-2020. Hierin staat het beleid op technisch gebied tot en met 2023, de koers die we als club willen varen. Met dank aan iedereen die mee heeft gedacht en gewerkt ook tijdens de strategische

[ ..lees meer ]
Blijf op de hoogte bij MHCB
1-10 |
Volg het laatste nieuws van onze club.
Klik op de website op de knop "Digileut" voor de nieuwsbrief,
en download de LISA app op je mobiel.

[ ..lees meer ]
Contributie Veld - deadline verstreken
25-11 |
Inmiddels hebben een zeer groot aantal leden al keurig hun veld contributie betaald, waarvoor dank.
 
Graag wijs ik degene die nog niet betaald hebben er op dat de betalingsdeadline van 01 november is verlopen. Voorkom verhoging van uw nota met administratiekosten per 01 december as. en betaal dus alsnog zo snel mogelijk.

[ ..lees meer ]
Vacatures
25-11 |
Ondanks deze rare tijden gaat het werk binnen onze vereniging toch door en zijn er ook al weer velen in de weer om te zorgen dat we straks weer meteen kunnen starten, zodra we weer mogen. Dit kunnen we niet doen zonder de hulp van al die vrijwilligers, die ons gelukkig bijstaan.
 

[ ..lees meer ]
Sinterklaas Actie Rijnders Sport
18-11 |

Sinterklaas heeft ook Barneveld aangedaan en is bij Fred Rijnders langs geweest. Samen met Fred heeft hij een leuke actie bedacht. Ga snel eens kijken in de sportwinkel van Fred aan de Jan van Schaffelaarstraat 56 in Barneveld.

[ ..lees meer ]