header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Het clubhuis is geopend

Algemeen Nieuws afbeelding

17-10Zaterdag 16 oktober werd het clubhuis officieel geopend. De openingshandeling werd verricht door ons oudste lid en erelid Marian Schulte en ons jongste lid Lize Lotte Roozeboom. 
Het clubhuis was al even in gebruik maar de opening is nu dan echt een feit. Dank aan Marian en Lize Lotte. Dat gaat onze geschiedenisboek in. 

Lees verder

Hockeyclinic Eva de Goede

Technisch Coördinator Nieuws afbeelding

17-10Zaterdag 16 oktober stond in het teken van de opening van ons nieuwe clubhuis en velden. Er stonden diverse activiteiten op het programma waaronder een clinic voor onze A- tot en met D-jeugd met medewerking van de aanvoerster van ons nationale damesteam, drievoudig Olympisch kampioen en met vele EK- en WK-titels. Eva de Goede werd ook twee keer uitgeroepen tot de beste speelster ter wereld.

Lees verder

PLUS Plaatjes actie

Media Nieuws afbeelding

17-10 Het is zo ver. De PLUS plaatjes actie gaat van start. Doe de boodschappen bij de PLUS supermarkt op het Gowthorpeplein in Barneveld en spaar alle plaatjes bij elkaar. En kijk ook goed rond in de supermarkt zelf, want daar hangen ook enkele plaatjes in het groot.

Lees verder

Alleen Pinnen

Barcommissie Nieuws afbeelding

9-9Vorig seizoen zijn we gestart met het niet meer accepteren van contant geld bij onze vereniging i.v.m. de veiligheid van onze bar medewerkers.
 
Ook dit seizoen blijven we dat beleid hanteren. U kunt dus in onze bar alleen met pin uw betaling afronden. Contant geld is niet voorhanden in onze kassa.

Lees verder

Blijf op de hoogte bij MHCB

Media

1-10Volg het laatste nieuws van onze club.
Klik op de website op de knop "Digileut" voor de nieuwsbrief,
en download de LISA app op je mobiel.

Lees verder